© Billy's Violence - Needcompany

Onze Expertise

15 jaar foutloze ervaring  

De managing partners van Cronos Invest hebben elk meer dan 15 jaar ervaring met taxshelter en kunnen een foutloos parcours voorleggen. Elke investeerder waar ze ooit mee samenwerkten, ontving steeds netjes het te verwachten rendement. 

We beperken de administratie voor onze investeerders tot een absoluut minimum. 

Cronos Invest helpt risico’s beperken 

Cronos Invest volgt de producties van nabij op om ervoor te zorgen dat alle projecten tot een goed einde worden gebracht en alle attesten tijdig afgeleverd worden.  

Cronos Invest kan bovendien – zonder bijkomende kosten voor de investeerder- ten gunste van uw vennootschap een kwalitatieve taxshelterverzekering afsluiten bij Circles Group waardoor het geïnvesteerde bedrag en het fiscaal rendement (gebruteerd en vermeerderd met nalatigheidsinteresten indien verschuldigd) verzekerd zijn.  

Testimonials

Kris Van den Houte
Co-owner & director @ H2O Group

“Cashflow goed beheren is voor H2O Group heel belangrijk. Door bij onze voorafbetalingen reeds rekening te houden met taxshelter, doen we een cashflow voordeel van een jaar. Bovendien krijgen we ook een mooi rendement. Dat we hiermee ook de culturele sector steunen, vinden we bij H2O Group als cultuurliefhebbers een hele dikke plus.” 

Rik Allaert @ Allaert & Partners accountants & belastingconsulenten 

“Als accountant ben ik vertrouwd met taxshelter en wijs ik mijn klanten regelmatig op de mogelijkheden. Ik laat ze uiteraard zelf de keuze met welke tussenpersoon ze samenwerken. Ik werk wel zelf graag samen met Cronos Invest omdat ze duidelijk weten waarover ze praten. Ze bieden de juiste ondersteuning bij het bepalen van het te investeren bedrag en beperken de administratie voor mijn kantoor tot het absolute minimum.” 

Edwin Van Regenmortel
Co-owner & director @ Fullerstone Development

“Als projectontwikkelaar is het moeilijk om in te schatten hoeveel we gaan moeten voorafbetalen. Een paar verkopen meer of minder, kunnen een groot verschil uitmaken. Dankzij taxshelter hoef ik niet wakker te liggen over onvoldoende voorafbetalingen en kan ik tot de laatste dag van mijn boekjaar nog bijsturen. Ik ga ook graag naar theater. Vooral ook naar de bar achteraf.”